Gauri hota, gauri centrale, gauri instalatii electrice, gauri instalatii sanitare, gauri aer conditionat.

Furnizam servicii de carotare beton
de inalta calitate indiferent de proiect.

Suntem o echipa de profesionisti cu inalta calificare in domeniul instalatiilor sanitare si al aerului conditionat, cu o vasta experienta in domeniul perforarii betonului in scopuri sanitare.

Gauri pentru montaj hota

Gaura de hota isi dovedeste utilitatea in momentul cand filtrele unei hote nu isi mai fac datoria. Prin gaura de hota cu diametrul cuprins intre 122 mm si 162 mm, gazele arse si aburii se evacueaza foarte usor si intr-o mare masura de catre orice hota moderna de bucatarie.

Executam gauri in beton pentru gaura hota prin carotare umeda diamantata. Aceasta tehnologie permite executarea unei gauri in beton fara a produce praf sau vibratii. Apa folosita la procesul de gaurire este colectata cu ajutorul unui aspirator special. Gaura de hota executata prin carotare beton nu fisureaza betonul si decupeaza perfect fatada cladirii la iesirea din peretele de beton. In cazul in care pe peretele exterior unde se realizeaza gaura pentru hota aveti izolatie termica aceasta se decupeaza perfect la iesirea carotei diamantate din zid. Pentru o gaura de hota executata rapid si curat, metoda " carotare beton " este de departe cea mai potrivita metoda.

Tehnologia utilizata

Masina de carotat Cabel CSN-6A

 • Set unghiular
 • Puterea motorului - 2100 W
 • Greutate redusa datorita suportului si carcasei din aluminiu
 • Reductorul mecanic cu doua viteza permite selectarea turatiei optime
 • Cremaliera si sistem de culisare rezistente la uzura
 • Structura rezistenta la apa
 • Comutatorul de siguranta protejeaza operatorul impotriva electrocutarii si permite oprirea rapida in caz de urgenta
 • Cuplaj de siguranta pentru oprirea motorului la blocarea carotei

 • Carota beton utilizata este diamantata, pentru gaurire uscata sau cu spalare, pentru lucru cu stand de gaurire sau din mana.
 • Conectarea se realizeaza cu filet UNC 1 1/4" mama.
 • Adancime de gaurire 420 mm.
 • Proiectata special, cu segmente diamantate de inalta calitate, cu concentratie ridicata de diamante si adeziv special.
 • Rezultate excelente in lucru si durabilitate foarte mare.
 • Ideale pentru lucru in beton armat, zidarie, caramida poroasa, asfalt.

Avantajele tehnologiei noastre

PROCESUL DE CAROTARE BETONULUI NU PRODUCE PRAF
NU SE PRODUCE PRAF in cursul executiei gaurii in beton. Carota diamantata foloseste apa in procesul de gaurire. Aceasta are rolul de a raci pastilele diamantate si preia betonul macinat in acelasi timp, nepermitand producerea de praf.

PROCESUL DE CAROTARE BETON NU PRODUCE VIBRATII
NU SE PRODUC VIBRATII in structura betonului. Astfel nu se produc fisuri in structura betonului.

PROCESUL DE CAROTARE BETON NU PRODUCE ZGOMOT PUTERNIC
NU SE PRODUCE ZGOMOT PUTERNIC. Intr-un imobil vibratia se propaga prin structura betonului, transmitand astfel zgomotul suparator al gauririi spre vecini. In cazul carotarii, zgomotul nu ajunge la vecini datorita lipsei vibratiilor sau a percutiei.

PROCESUL DE CAROTARE BETON ESTE RAPID
RAPIDITATE IN EXECUTIE: un zid de 30 cm grosime este gaurit cu o carota diamantata cu diametrul de 122 mm in aproximativ 8-10 minute. In general viteza de executie a gaurii este influentata de cantitatea de armatura existenta in structura betonului. Carota diamantata taie perfect aceasta armatura, gaura rezultata fiind bine finisata.

IN PROCESUL DE CAROTARE BETON APA FOLOSITA SE COLECTEAZA
COLECTAREA APEI folosita in procesul de carotare se realizeaza cu ajutorul unui colector special si al unui aspirator de apa

Specialisti in carotarea betonului

Utilizam echipamente de ultima ora pentru a putea furniza servicii prompte de cea mai buna calitate, avand timpi de realizare competitivi. La fel sunt si preturile pe care le percepem pentru aceste servicii. Sunati si veti vedea! Contam pe recomandarea dvs.!

03 / 2011

Va multumesc pentru rapiditate. Si pentru calitatea lucrarii. La banii astia nu stiu cine ar fi lucrat astfel. Si fara cine stie ce deranj ...


04 / 2011

Cu Dvs. am economisit o multime de bani. Cine oare ar fi perforat atatia pereti pentru montajul unei centrale. Cu siguranta in viitor voi mai apela la serviciile Dvs!