Gauri hota, gauri centrale, gauri instalatii electrice, gauri instalatii sanitare, gauri aer conditionat.

Furnizam servicii de carotare beton
de inalta calitate indiferent de proiect.

Suntem o echipa de profesionisti cu inalta calificare in domeniul instalatiilor sanitare si al aerului conditionat, cu o vasta experienta in domeniul perforarii betonului in scopuri sanitare.

Gauri pentru montaj centrale termice

Gaura centrala termica pentru montarea kit-ului de evacuare in beton, caramida sau bca.
Gaurile pentru kit-ul de evacuare al centralei termice pot avea diametrul cuprins intre 70 mm si 120 mm. La cerere pot fi efectuate gauri in beton , gauri in caramida sau gauri in bca si la alte diametre.
Gaura in beton pentru centrala termica se efectueaza fara praf sau vibratii cu ajutorul tehnologiei diamantate. Zgomotul produs este asemanator cu celui de aspirator mai puternic.
Gaura prin carotare are marginea bine conturata, betonul din jurul gaurii nefiind afectat.Carotarea in beton nu produce vibratii si taie armatura din zid. Apa folosita in procesul de carotare se colecteaza cu un aspirator special.
Gaura in caramida pentru centrala termica se efectueaza fie prin carotare umeda diamantata , fie prin carotare diamantata uscata.
Carotarea umeda nu produce praf, insa necesita practicarea unei gauri de prindere al suportului carotei si introducerea unui diblu in aceasta gaura cu diametrul de 20 mm. Acest diblu ramane in perete, la suprafata acestuia, putand fi acoperit.
Carotarea uscata poate produce putin praf, insa are avantaj in cazul in care peretele de caramida este placat cu izolant termic sau perete fals tip rigips pentru ca nu afecteaza aceasta izolatie sau placare.
Atentie! Nu se poate monta niciun suport de carotiera pe un perete fals tip rigips sau pe o izolatie termica - indiferent de tipul acesteia- din cauza fortelor implicate in procesul de gaurire, forte care ar smulge suportul in timpul gauririi ducand la raniri serioase ale echipei de lucru si/sau avarierea echipamentelor de carotat. Pentru aceste situatii speciale avem alte metode cu care putem face gaurile.
Gaura in BCA pentru kit-ul de evacuare al centralei termice se efectueaza numai prin carotare uscata. Gaura iese perfect conturata, zidul nu se sparge si nu se crapa.

Tehnologia utilizata

Masina de carotat Cabel CSN-4

 • Motor puternic de 1350 W
 • Greutate redusa datorita suportului din aluminiu si carcasei din plastic armat cu fibra de sticla
 • Eficienta maxima la viteza optima de functionare
 • Cremaliera si sistem de culisare rezistente la uzura
 • Comutatorul de siguranta protejeaza operatorul impotriva electrocutarii si permite oprirea rapida in caz de urgenta
 • Cuplaj de siguranta pentru oprirea motorului la blocarea carotei
 • Tensiune de alimentare 220 V
 • Curent nominal 6.5 A
 • Diametrul de gaurire: 25-105 mm

 • Carota beton utilizata este diamantata, pentru gaurire uscata sau cu spalare, pentru lucru cu stand de gaurire sau din mana.
 • Conectarea se realizeaza cu filet UNC 1 1/4" mama.
 • Adancime de gaurire 420 mm.
 • Proiectata special, cu segmente diamantate de inalta calitate, cu concentratie ridicata de diamante si adeziv special.
 • Rezultate excelente in lucru si durabilitate foarte mare.
 • Ideale pentru lucru in beton armat, zidarie, caramida poroasa, asfalt.

Avantajele tehnologiei noastre

PROCESUL DE CAROTARE BETONULUI NU PRODUCE PRAF
NU SE PRODUCE PRAF in cursul executiei gaurii in beton. Carota diamantata foloseste apa in procesul de gaurire. Aceasta are rolul de a raci pastilele diamantate si preia betonul macinat in acelasi timp, nepermitand producerea de praf.

PROCESUL DE CAROTARE BETON NU PRODUCE VIBRATII
NU SE PRODUC VIBRATII in structura betonului. Astfel nu se produc fisuri in structura betonului.

PROCESUL DE CAROTARE BETON NU PRODUCE ZGOMOT PUTERNIC
NU SE PRODUCE ZGOMOT PUTERNIC. Intr-un imobil vibratia se propaga prin structura betonului, transmitand astfel zgomotul suparator al gauririi spre vecini. In cazul carotarii, zgomotul nu ajunge la vecini datorita lipsei vibratiilor sau a percutiei.

PROCESUL DE CAROTARE BETON ESTE RAPID
RAPIDITATE IN EXECUTIE: un zid de 30 cm grosime este gaurit cu o carota diamantata cu diametrul de 122 mm in aproximativ 8-10 minute. In general viteza de executie a gaurii este influentata de cantitatea de armatura existenta in structura betonului. Carota diamantata taie perfect aceasta armatura, gaura rezultata fiind bine finisata.

IN PROCESUL DE CAROTARE BETON APA FOLOSITA SE COLECTEAZA
COLECTAREA APEI folosita in procesul de carotare se realizeaza cu ajutorul unui colector special si al unui aspirator de apa

Specialisti in carotarea betonului

Utilizam echipamente de ultima ora pentru a putea furniza servicii prompte de cea mai buna calitate, avand timpi de realizare competitivi. La fel sunt si preturile pe care le percepem pentru aceste servicii. Sunati si veti vedea! Contam pe recomandarea dvs.!

03 / 2011

Va multumesc pentru rapiditate. Si pentru calitatea lucrarii. La banii astia nu stiu cine ar fi lucrat astfel. Si fara cine stie ce deranj ...


04 / 2011

Cu Dvs. am economisit o multime de bani. Cine oare ar fi perforat atatia pereti pentru montajul unei centrale. Cu siguranta in viitor voi mai apela la serviciile Dvs!