Gauri hota, gauri centrale, gauri instalatii electrice, gauri instalatii sanitare, gauri aer conditionat.

Furnizam servicii de carotare beton
de inalta calitate indiferent de proiect.

Suntem o echipa de profesionisti cu inalta calificare in domeniul instalatiilor sanitare si al aerului conditionat, cu o vasta experienta in domeniul perforarii betonului in scopuri sanitare.

Gauri pentru aer conditionat

Ati achizitionat un aparat de aer conditionat dar aveti nevoie de perforarea peretelui pentru a-l monta? Ati ajuns la locul potrivit. Efectuam astfel de gauri, mai mult, va putem oferi serviciile noastre pentru a efectua acest montaj pana la punerea in functiune.

Tehnologia utilizata

Masina de gaurit BOSCH GDB 1600 WE Professional

  • Prindere accesorii cu filet interior G 1/2" si filetv exterior 1-1/4" (compatibila cu carotele diamantate uzuale din comerţ)
  • Pornire lina si reglarea turaţiei pentru gaurire precisa si sensibila
  • Constant Electronic
  • Protecţie electronica la suprasarcina cu indicator cu semnal si reducere automata a turaţiei
  • Cuplaj mecanic de suprasarcina, reglat seprat pentru treapta 1-a si a 2-a
  • Racord de montare fara cheie pe suportul de gaurit S 500 A Professional
  • Intrerupator de protecţie integrat în cablu

Specialisti in carotarea betonului

Utilizam echipamente de ultima ora pentru a putea furniza servicii prompte de cea mai buna calitate, avand timpi de realizare competitivi. La fel sunt si preturile pe care le percepem pentru aceste servicii. Sunati si veti vedea! Contam pe recomandarea dvs.!

03 / 2011

Va multumesc pentru rapiditate. Si pentru calitatea lucrarii. La banii astia nu stiu cine ar fi lucrat astfel. Si fara cine stie ce deranj ...


04 / 2011

Cu Dvs. am economisit o multime de bani. Cine oare ar fi perforat atatia pereti pentru montajul unei centrale. Cu siguranta in viitor voi mai apela la serviciile Dvs!